Animeu-vos a COMPARTIR!

dimarts, 24 de maig de 2016

EMOCIOPLANETES

El desenvolupament de la meva intervenció ha partit en tot moment de l’anàlisi i el context on estic realitzant el pràcticum. M’he adaptat a les necessitats del centre i del seu alumnat. Així doncs, el material tot i ser innovador, és un material concret i adaptat a cada un dels casos. 
He tingut el suport i acompanyament de la tutora i dels companys del centre.
A continuació us mostro les primeres activitats que he plantejat, tot i que les intervencions seran del tot flexibles segons sorgeixin les necessitats.
 La meva activitat l'he titulat EMOCIOPLANETES
Tal com diu el seu nom, plantejo un material (recurs) per treballar les emocions a través de la música i el conte "Món l'astronauta". 
En aquest conte i cançoner el nostre protagonista Món està buscant un planeta per quedar-se a viure, per això fa un viatge amb el seu coet per l'espai. 
Visita 5 planetes/emocions. A quin planeta es quedarà el nostre astronauta Món? Però això no és tot, cada planeta visitat té una cançó molt bonica que la podem cantar tots plegats.

ACTIVITAT 1. Les EMOCIONS
Objectius:
-Entendre i identificar les 5 emocions bàsiques (alegria, tristesa, ràbia, calma i por)
-Identificar i posar nom a les làmines observades.(fotografíes)

-Reproduir les imatges amb l'expressió facial.


Activitat: Aquesta primera activitat ens permetrà fer una primera aproximació de les 5 emocions bàsiques: Alegria, tristesa, ràbia, calma i por. Observant unes imatges haurem d’identificar les emocions que corresponen amb un color.

ALEGRIA
TRISTESA
RÀBIA
CALMA
POR

Ens farem una foto procurant expressar el sentiment indicat, posteriorment l'imprimirem (activitat 3)
Material: 
-Làmines amb fotografies (emocions)
-Càmera fotogràfica
Temporització: 1 sessió.
Destinatari: Alumnat amb TEA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada